Verhoeks Notaris | Den Helder

Heldere taal een duidelijk verhaal

Notarislezing.nl

Zin in een leuke lezing? Behoefte aan een ervaren spreker?

Referentie 1: “Tijdens de cursus pensioen in zicht van Odyssee heeft de presentatie van notaris Verhoeks  grote indruk op ons en onze mede cursisten achtergelaten. Presentatie was zeer helder met fantastische en begrijpelijke voorbeelden uit zijn praktijk, op zijn tijd  bouwde hij de nodige humor erin. Het beeld van een oude, sigaar rokende, notaris uit onze tijd was op slag voorbij, hier stond een man van deze tijd. Persoonlijk werden we met de neus op de feiten gedrukt om op korte termijn een afspraak met een notaris te maken daar we onze zaken niet goed geregeld hadden.

Tijdens de evaluatie van de cursus pensioen in zicht waren we unaniem van mening dat zijn presentatie het hoogtepunt van de week was geweest.”

Wim & Elly Santbergen

Referentie 2: “Met genoegen kijk ik altijd uit naar de volgende lezing van Arnold Verhoeks. Flitsend en met veel anekdotes en casussen uit zijn praktijk als notaris slaagt Arnold erin een gezelschap van ouder wordende burgers – deelnemers aan de training Pensioen in Zicht – te informeren en te boeien over financiële en sociale vraagstukken rondom erfrecht, schenkingen, enz. Deelnemers krijgen volop de gelegenheid vragen te stellen of de eigen situatie uit de doeken te doen. Elke bijeenkomst is er wel weer een verrassende didactische of methodische vernieuwing.”

Harry Peer, Trainer-adviseur Odyssee

Met humor en anekdotes kan ik de toehoorders/cursisten de droge moeilijke juridische stof van de notariële akten uitleggen en adviseren. In normale duidelijke taal natuurlijk. Door allround te zijn kan ik (bijna) elk onderwerp aan. Zie hieronder voor een paar voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen. Het is maar wat u op het ‘menu’ wilt hebben.

Met of zonder thema beloof ik dat het ontspannen wordt, maar ook serieus, lachen, verbazen, en vaak ook een openbaring. Het mooiste compliment dat ik dikwijls daarna krijg is: “Jij lijkt helemaal niet op een notaris!” Als je dan oplet zie je mij glimmen.

Binnen mijn vestigingsplaats en daarbuiten geef ik een aantal keren per jaar lezingen; “notaris-praatjes”, noem ik ze zelf altijd maar. Gewoon omdat het nodig is, maar vooral ook omdat ik er zelf ook veel plezier aan beleef. Niets zo leuk dan de interactie met de zaal. Daarnaast geef ik op inhuur-basis zo’n 5x per jaar invulling aan een thema bij cursussen van Pensioen in Zicht.

Planning is een eenvoudig resultaat van overleg en goede wil. Dus over de gewenste datum en het tijdstip, de locatie en de te besteden tijd worden we het wel eens. Over de kosten hoeft u zich ook niet direct zorgen te maken want ik verreken altijd mijn plezier in het tarief. Ook voor de kleine beurs zijn er mogelijkheden, we worden het vast eens.

Nieuwsgierig of geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Enkele menu-suggesties van de kok (beproefd recept):

  • erfrecht en schenking
  • levenstestament
  • (flex)BV
  • nalatenschapsplanning
  • AWBZ en zorgbijdragen

Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meld je nu aan via het contactformulier of bel 0223 – 611180.