Verhoeks Notaris | Den Helder

Heldere taal een duidelijk verhaal

Huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden

Indien u in het huwelijk treedt of een geregistreerd partnerschap aangaat krijgt u van de wet de algehele gemeenschap van goederen cadeau. Na uw jawoord dient alles te worden gedeeld, ongeacht wie het heeft verkregen en of u het wel wenst. Misschien zijn er goede redenen om het anders te willen. Wellicht wilt u zaken als privé-eigendom behouden, mogen schulden niet ten laste van de partner komen, is er een aansprakelijkheid waarvoor u uw partner wilt behoeden, zijn er ondernemersrisico’s etcetera?
Met doordachte huwelijkse voorwaarden zijn hierin goede afspraken te maken met oog voor elkaars belangen en maatwerk op basis van uw beweegredenen. Notaris Verhoeks kan in een persoonlijk gesprek met u gaan bedenken welke voorwaarden het beste voor u zijn.
Het is daarbij wel heel belangrijk dat u de voorwaarden met de notaris ondertekent vóórdat u in het huwelijk treedt, één laat u tijdig voorlichten over alle gevolgen van uw huwelijk.

Gaat u geen huwelijk aan maar een geregistreerd partnerschap? Simpel; dan noemen we het partnerschapsvoorwaarden, maar het werkt exact hetzelfde.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 0223 – 611180.

Brochure samen verder

Alles over samenwonen, trouwen en geregistreerd partnerschap.

Download de brochure samen verder
Bekijk de brochure samen verder online

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.