Verhoeks Notaris

Heldere taal een duidelijk verhaal

Advies

Advies

advies-2

Notariskantoor Verhoeks is in het bijzonder gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. De jarenlange ervaring van de notaris in het ondernemingsrecht en de door hem opgebouwde expertise op dit gebied garanderen een know-how waarvan u gebruik kunt maken.
Bij herstructurering van uw onderneming of besloten vennootschappen, bij fusie, splitsing, interne reorganisatie, certificering van aandelen of ander vermogen, bedrijfsoverdracht, aandeelhoudersovereenkomsten, intentieverklaringen, uitvoering van corporate governance, oprichten van een VBI of een fonds voor gemene rekening, kortom;
bij alles wat de juridische aspecten van uw onderneming betreft, kan notaris Verhoeks u adviseren en de benodigde akten en formaliteiten voor u verzorgen.

Ook de Belastingdienst houdt graag rekening met de ondernemer. In het kader van bedrijfsopvolging is enorme winst te behalen met de bedrijfsopvolgingsfaciliteiten in de inkomstenbelasting en de erf- en schenkbelasting. Daarom kan een overdracht bij leven heel goed worden vormgegeven en wordt 20%-40% belasting bespaard ten opzichte van de overdracht bij overlijden.  U kunt het kapitaal immers beter in de onderneming houden dan het aan de Belastingdienst te (moeten) geven.

Meer weten? Schroom niet om contact op te nemen voor een bespreking. Een intake-gesprek is altijd kosteloos en verplicht u tot niets.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 0223 – 611180.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.