Verhoeks Notaris | Den Helder

Heldere taal een duidelijk verhaal

NV en BV

NV en BV

nvbv

Voor de oprichting van een naamloze vennootschap of een besloten vennootschap is een notariële akte benodigd. Notaris Verhoeks begeleid de ondernemer in dit proces, waarbij u het papierwerk zoveel mogelijk uit handen wordt genomen.
In duidelijke taal zal eerst met u worden geïnventariseerd welke behoeften er bestaan in uw specifieke onderneming, zodat de statuten – feitelijk de wet- en regelgeving van de vennootschap – voor uw onderneming op maat kunnen worden gesneden. Daarbij wordt niet gewerkt met het “model uit de kast”. Immers zit u niet te wachten op overbodige regels in uw eigen onderneming. Aandachtspunten zijn in ieder geval aansprakelijkheid en fiscaliteit.
In een constructief overleg met uw eventuele andere adviseurs zoals uw accountant of fiscalist wordt vervolgens de dienstverlening en ons product aan u geleverd. Snel, zonder overbodige franjes, accuraat en met oog voor detail. Het nakomen van gemaakte afspraken staat daarbij voorop.
Inmiddels heeft notaris Verhoeks meer dan 500 vennootschappen opgericht, zodat hij exact weet wat u nodig heeft. Ook indien de wetgeving wijzigt wordt dit direct en pro-actief toegepast, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Minder mag u niet verwachten van een professional.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 0223 – 611180.